Skip to main content

Gasolflaskor

På våra bemannade stationer hittar du gasolflaskor i olika storlekar och för olika ändamål.
Vi fyller på din gasolflaska eller gasoltub under tiden du väntar. Vi fyller på rätt mängd som du behöver vilket innebär att du enbart betalar för den mängd vi fyller på. Gasolen som vi säljer innehåller alltid minst 95% Propan. Om du känner dig osäker eller undrar något fråga oss gärna om råd och tips.

Priserna nedan vid alla gasolflaskorna är när man köper en ny i butiken.

Pris för fyllning: 30 kr/kg i Kristianstad och 35 kr/kg i Kalmar

Fyller man på sin befintliga gasolflaska kostar det 30 kr/kg i Kristianstad och 35 kr/kg i Kalmar.

Gasolflaska PA-11

Gasolflaska PA11

1.600 kr både i Kalmar och Kristianstad

Material: Aluminium
Vikt fylld: 18,5 kg | Vikt tom: 7,5 kg
Diameter: 300 mm | Höjd: 615 mm
Gasolmängd: 11 kg

PA11 är en fantastisk gasoltub tillverkad i aluminium och är nästan lika lätt som en kompositflaska i vikt. PA11 sägs vara den optimala gasoltuben i alla väder. Då PA11 är tillverkad i aluminium så levererar gasoltuben lika bra på sommaren som på vintern. Ännu en stor fördel med denna gasoltub är att man sparar vikt i till exempel husvagnen eller husbilen, kan spara upp till hela 7 kg. Lätt att transportera på grund av bra bärhandtag.

Gasolflaska PC-10

Gasolflaska PC10

1.800 kr i Kalmar | 1.500 kr i Kristianstad

Material: Komposit / Plast (Glasfiberarmerad polymer)
Vikt fylld: 5,4 kg Vikt tom: 15,4 kg
Diameter: 301 mm Höjd: 575 mm
Gasolmängd: 10 kg

Komposit-tuben är den populäraste gasoltuben för hemmet, båten, stugan och till grillen. En fördel är att tuben är genomsiktlig vilket innebär att du kan se gasolnivån. En annan fördel är den låga vikten som är ungefär hälften av motsvarande plåt-tuber. Komposit-tuben är extremt lätthanterlig tack vare den låga vikten samt de smidiga bärhandtagen.

Gasolflaska PC-5

Gasolflaska PC5

1.600 kr i Kalmar | 1.400 kr i Kristianstad

Material: Komposit / Plast (Glasfiberarmerad polymer)
Vikt fylld: 8,8 kg
Diameter: 305 mm | Höjd: 385 mm
Gasolmängd: 5 kg

Komposit-tuben PC5 är den populäraste gasoltuben för hemmet, båten, stugan och till grillen. Komposit-tuben är extremt lätthanterlig tack vare den låga vikten samt de smidiga bärhandtagen. En till fördel är att gasolflaskan är genomsiktlig vilket gör att man kan se gasolnivån i flaskan.

Gasolflaska P11

Gasolflaska P11

1.600 kr i Kalmar | 1.500 kr i Kristianstad

Material: Stålplåt
Vikt fylld: olika beroende på TARA vikt
Diameter: 300 mm | Höjd: 600 mm
Gasolmängd: 11 kg

En smidig men ändå robust gasoltub tillverkad i kraftig stålplåt. Är mycket populär till året runt camparen då plåt-tuben står bättre emot kyla och tappar sällan tryck även i den frostigaste vintern. Många väljer P11:an som ett billigare alternativ till komposit-tuberna då P11:an fungerar alldeles utmärkt till grillen också.

Gasolflaska P11-light

Gasolflaska P11 Light

1.600 kr både i Kalmar och Kristianstad

Material: Stålplåt
Vikt fylld: olika beroende på TARA vikt
Diameter: 300 mm | Höjd: 600 mm
Gasolmängd: 11 kg

P11 Light är en fantastisk gasoltub tillverkad i stålplåt men ändå nästan lika lätt som en kompositflaska. Påkostad design och lätt i vikten så du sparar vikt i husvagnen eller husbilen. Levererar lika bra på sommaren som på vintern. Vikten kan skilja sig hela 7kg från en standard P11

Gasolflaska P6

Gasolflaska P6

1.400 kr i Kalmar | 1.200 kr i Kristianstad

Material: Stålplåt
Vikt fylld: Olika beroende på TARA vikt
Diameter: 300 mm | Höjd: 450 mm
Gasolmängd: 6 kg

En smidig men ändå robust gasoltub tillverkad i kraftig stålplåt. Är mycket populär till året runt camparen då plåt-tuben står bättre emot kyla och tappar sällan tryck även i den frostigaste vintern. Många väljer P6:an som ett billigare alternativ till komposit-tuberna då P6:an fungerar alldeles utmärkt till grillen också.

Gasolflaska P5-light

Gasolflaska P5 light

1.400 kr i Kalmar | 1.200 kr i Kristianstad

Material: Stålplåt
Vikt fylld: Olika beroende på TARA vikt
Diameter: 300 mm | Höjd: 450 mm
Gasolmängd: 6 kg

En smidig men ändå robust gasoltub tillverkad i kraftig stålplåt. Är mycket populär till året runt camparen då plåt-tuben står bättre emot kyla och tappar sällan tryck även i den frostigaste vintern. Många väljer denna gasolflaska som ett billigare alternativ till komposit-tuberna då denna fungerar alldeles utmärkt till grillen också.

Gasolflaska P-45

Gasolflaska P45

4.000 kr i Kalmar | 3.600 kr i Kristianstad

Material: Stålplåt
Vikt fylld: olika beroende på TARA vikt
Diameter: 380 mm | Höjd: 1280 mm
Gasolmängd: 45 kg

En robust gasoltub tillverkad i kraftig stålplåt gör denna till en populär gasoltub hos restauranger, industrier med mera. Fungerar lika bra på vintern som på sommaren då plåt-tuben står emot bättre mot kyla och tappar sällan tryck även i den frostigaste vintern. Denna robusta gasoltub rymmer mycket gasol.

Gasolflaska P-19

Gasolflaska P19

2.800 kr både i Kalmar och Kristianstad

Material: Stålplåt
Vikt fylld: Olika beroende på TARA vikt
Diameter: 320 mm | Höjd: 830 mm
Gasolmängd: 19 kg

En robust gasoltub tillverkad i kraftig stålplåt gör denna till en populär gasoltub hos takläggare, den mindre restaurangen eller sommarstugan utan el. Fungerar lika bra på vintern som på sommaren då plåt-tuben står emot bättre mot kyla och tappar sällan tryck även i den frostigaste vintern.

Gasoltub 2000

Gasoltub 2000

700 kr både i Kalmar och Kristianstad

Material: Stålplåt
Vikt fylld: 1,2 kg
Diameter: 75 mm | Höjd: 277 mm
Gasolmängd: 340 g

En liten och smidig gasoltub tillverkad i stål, den kallas även “campingflaska” och är väldigt vanlig till just campingutflykter, men förekommer även mycket i verkstaden där den används till lödningsverktyg. Behållarna är utrustade med självstängande ventil och säkerhetsventil. Mycket smidig i storleken och är smalare än många andra modeller. Mycket lätt att bära med sig och även lätt att förvara.

Gasoltub 2012

Gasoltub 2012

800 kr i Kalmar | 750 kr i Kristianstad

Material: Stålplåt
Vikt fylld: cirka 5 kg
Diameter: 215 mm | Höjd: 220 mm
Gasolmängd: 2 kg

En liten och smidig gasoltub tillverkad i stål, den kallas även “campingflaska” och är väldigt vanlig till just campingutflykter, jakt samt båtutflykter men förekommer även mycket i verkstaden där den används till lödningsverktyg. OBS, denna modell av gasoltub kan skilja sig något i storlek beroende på tillverkningsår. Om du har ett trångt utrymme där tuben ska stå så ska du kontrollmäta innan du beställer.